09 December, 2005


mantarli milfoyler

bayilcaksiniz eminim artik benim milfoylu tariflerimden:)soz bundan sonra ara vericegim..aslinda yazicagim,bahsedicegim baska seyler vardi da bir fiyaskodan sonra guzel bir yemek SIKISTIrayim araya dedim..gecen sefer yaptigimda seklen hosuma gitmediler bende haftasonu kalan icini degerlendirmek icin bir milfoy daha actim,yarisini saklarim yilbasina diye dusundum ama yaptigim milfoy hamuru kalan ice tam geldi..buyurun bakalim...

malzemeler:
550 g milfoy hamuru
1 adet cirpilmis yumurta

ici icin:
1 adet dogranmis sogan
1 adet rendelenmis havuc
1 adet rendelenmis patates
225 g mantar minikce dogranmis
isterseniz soya sosu 2 tatli kasigi
isterseniz 1 tatli kasigi ketcap
1 tatli kasigi kekik,tuz,karabiber

yapilisi:
ici icin saydigimiz malzemeleri az yagda soteleyelim,mantarlar su veriyor yine,suzelim..baharatlari ekleyelim ve minik kare milfoylerimizin ortasina yerlestirip,kenarlarini iyice kapatalim..kalan hamur parcalariyla mantar sekilleriyle susleyin isterseniz,sonra da yumurtamizla bir guzel fircalayalim..afiyet olsun:)


8 comments:

  1. Sibelcim, sen yaz milföylü tariflerini canım, ben hiç sıkılmadan okuyorum! Yemek de isterdim tabi şimdi:( Ofiste geçen bir Cumartesi sabahında çayla ne güzel giderlerdi!

    ReplyDelete
  2. canim ya kolay gelsin...senin icin yenilerini bulmaya calisicam..cayla cidden guzel gidiyorlar:)

    ReplyDelete
  3. bugünkü alisveris listemize milföyüde ekliyoruz hemen :) ellerine saalik

    ReplyDelete
  4. canim benim saol,afiyet seker olsun,tam senlik soganli sohanli,ama hic belli olmuyor inan ki:)

    ReplyDelete
  5. canim ben hic duymadim inan ki,zten ben milfoy hamurumu kendim aciyorum da soylemesi ayip:) derste ogrenmistim:)
    muckkkkkkk

    ReplyDelete
  6. hımm çok pratik ve lezzetli görünüyor en kısa zamanda deneyeceğim..
    sevgiler:))

    ReplyDelete
  7. gercekten cok pratik zeynepcim,afiyet olsun..:)

    ReplyDelete